Bescherming van Ingepakt Kunstboek

In opdracht van de firma Van Kempen Fine Arts & Framing heeft Eiso Bergsma een kunstkap gemaakt voor de presentatie van een “Ingepakt Kunstboek”. De kunstkap is gemaakt van transparant plexiglas. Zo is het kunstobject goed te bewonderen én beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Kunstkap

De kap is voorzien van een schuifbare en uitneembare transparante deksel. Deze deksel zit aan de voorkant, zodat het boek gemakkelijk uit de kap kan worden gehaald. Het “Ingepakte Kunstboek” leunt op vier geschroefde steunen. Hierdoor bevindt het boek zich netjes in het midden van de kap.

Kunstenaar Christo

Het “Ingepakte Kunstboek” is hetzelfde principe als de ‘inpakkunst’ van de wereldberoemde kunstenaar Christo. Hij maakt kunstwerken door bekende gebouwen en bruggen in te pakken, zoals de Pont Neuf in Parijs en de Rijksdag in Berlijn.

Samenwerking

Kunst is waardevol en vaak kwetsbaar. Het is daarom belangrijk dat kunstwerken beschermt worden tegen UV straling en andere invloeden. Eiso Bergsma werkt regelmatig samen met kunstenaars om hun kunstwerken te beschermen. Kijk hier voor de projecten waar Eiso Bergsma aan heeft gewerkt. 

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string Knbd7T to the field below: