Bestelling van logoblokken door USG Brands

Dat plexiglas gepaard gaat met branding is voor veel bedrijven al lang duidelijk. Zo kregen wij een aanvraag van Unlimited Sports Group (USG brands) voor het maken van logo blokken.

USG Brands is eigenaar van de winkelketens Perry, Aktiesport, Time Out Footwear en Primo (BE). Ook hebben zij partnerships met Scapino en V&D en ontwikkelen en/of distribueren diversen kwaliteitsmerken waaronder Le Coq Sportif, FILA, Pantofola d’Oro, etc.

Waar worden logo blokken voor gebruikt? 

Met logo blokken verhoog je de presentatie en aandachtswaarde van artikelen in winkels. Logo blokken geven uw product een plaats op de schappen in de winkel of in de etalage. Het is een simpele manier om uw producten meer aandacht te geven. De signs kunnen worden gemaakt uit plexiglas, hout, schuim of andere kunststof materialen. Daarna kunnen ze worden bewerkt voor de juiste branding. 

Brede branding

Naast blokken, kunnen wij ook andere (kunststof) oplossingen bedenken voor branding. Denk bijvoorbeeld aan Letters en Logo's op bedrijfsgebouwen, kantoren, showrooms, beursstands en winkels. Een manifestatie van visuele communicatie helpt mede het imago van uw bedrijf te bepalen. 

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string dkGdXF to the field below: