Biljethouder van PMMA voor commercieel gebruik

Opdrachten komen in alle soorten en maten. Dit keer kreeg Eiso Bergsma een uitdagende opdracht binnen van Case Communicatie. Voor een klant waren zij op zoek naar een manier om geld in te klemmen en te vergrendelen met een hangslotje.

Case Communicatie doet alles rondom de communicatie van bedrijven: van het ontwerpen van een huisstijl of logo's tot communicatieadvies en perswoordvoering. De biljethouder werd gebruikt voor de mailing van een klant van Case Communicatie.

Platen van PMMA

Samen met een gespecialiseerd ontwerper hebben wij een idee uitgewerkt. De grootste uitdaging was het vinden van een oplossing voor het op zijn plaats houden van het geld. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een mooie en gebruiksvriendelijke oplossing. In de hoekjes van de houder zitten magneetjes die de houder dichthouden. 

Het biljet wordt geklemd tussen 2 platen transparant PMMA. De platen zijn 12 milimeter dik, zodat er een stevig blokje ontstond dat goed kan staan. In allebei de platen zijn gaatjes gemaakt. Door deze gaatjes kan een slotje gedaan worden. 

Serieproductie

Dat plexiglas zeer geschikt is voor commercieel gebruik, bewijst deze interessante opdracht. Eiso Bergsma maakt producten naar de wensen van de klant: in alle soorten en maten. Ook realiseren wij opdrachten in grote oplage. 

Indien u nog vragen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij helpen u graag. Meer informatie over onze projecten vindt u hier.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string LjOpPO to the field below: