Buisjes van plexiglas voor commercieel gebruik

Platform P verzorgt drukwerkproducties voor klanten. Voor Toujeo, een fabrikant van geneesmiddelen, kwamen ze op het idee om look-a-like reageerbuisjes te gebruiken voor een mailing. Glazen buisjes per post versturen was geen optie en zodoende kwam Platform P uit bij Eiso Bergsma voor buisjes gemaakt van plexiglas.

Buisjes van transparant plexiglas

De buisjes zijn gemaakt van transparant plexiglas. Glas is te breekbaar en daarom niet geschikt om per post te versturen. De buisjes zijn op maat gemaakt en op karton geplakt. Hierdoor is het goedkoper om de buisjes te versturen. Eiso Bergsma heeft gezorgd voor het gekleurde water in de buisjes. Dit water is op basis van gedemineraliseerd water, zodat er geen kalkvorming te zien is in de buisjes. 

Voordelen van PMMA

De voordelen van PMMA ten opzichte van glas is dat het veel minder breekbaar is en minder gevaarlijk is als het wel breekt. Dit maakt PMMA een stuk veiliger dan glas. Ook is PMMA lichter en is het beter op maat te bewerken. 

Serieproductie 

Plexiglas is zeer geschikt voor commercieel gebruik. Eiso Bergsma maakt producten naar de wensen van de klant: in alle soorten en maten. Ook realiseren wij opdrachten in grote oplage. 

Indien u nog vragen heeft, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij helpen u graag. Meer informatie over onze projecten vindt u hier.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string hVLUk8 to the field below: