Buurtplattegrond van PMMA voor de gemeente Amsterdam

Interieur architectenbureau Concern kreeg van de gemeente Amsterdam de vraag of zij een buurtplattegrond konden ontwerpen. De plattegrond zou gebruikt worden voor Provada, een toonaangevende vastgoedbeurs in Nederland. Het doel was om te laten zien welke gebieden er nog te ontwikkelen waren in de regio Amsterdam. Concern schakelde Eiso Bergsma in om de plattegrond op PMMA te laten printen.

Panelen van PMMA

We hebben de plattegrond op witte panelen PMMA geprint. Deze zijn vervolgens in stukken gelaserd. De laser snijdt het materiaal door middel van een sterk geconcenteerde lichtbron die PMMA laat smelten. Onder de panelen creëert de laser een vacuüm, waardoor er geen (smelt)sporen op het PMMA achterblijven.

LED verlichting

Wij hebben de onderdelen aangeleverd bij Concern. Zij hebben deze vervolgens op een meubel in elkaar gezet. De panelen zijn voorzien van LED verlichting zodat door middel van druk op de knop aangegeven kan worden welk vastgoed-ontwikkelingsgebied het betreft.

Meer informatie

Met onze machines kunnen wij stukken van 2000 x 1500 centimeter bewerken. Indien je meer informatie wilt over ons of onze projecten, kun je altijd contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. 

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string Nv0Fhg to the field below: