Condimentholders voor de ultieme koffiebeleving

Selecta verzorgt de koffiebeleving van allerlei bedrijven en organisaties in heel Europa, onder andere bij “Starbucks on the go” in de Shell pompstations. Selecta besteedt veel aandacht aan het mooi presenteren van hun producten, daarom kwamen ze bij ons voor het ontwerp van een condimentholder voor het aanbieden van suikersticks, melkcups, roerstaafjes etc.

Snel geleverd

Van plexiglas maakten wij verschillende maten en kleuren condimentholders. Op verzoek van Selecta houden wij een buffer op voorraad waardoor wij deze snel op afroep kunnen leveren.
Naast de condimentholders leverden wij ook serviceborden die gebruikt worden bij het onderhoud aan machines.                                                                                                                                                   

Goed resultaat

Selecta geeft aan erg tevreden te zijn over het resultaat: "We zochten een leverancier die in staat was een condimentholder te bedenken die klantgericht en zowel in grote als kleine aantallen te bestellen is. Uiteindelijk zijn we bij Eiso Bergsma terecht gekomen omdat de condimentholder aan alle eisen voldeed. De holder heeft een mooi design, past bij onze concepten en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het eindresultaat is enorm mooi geworden waar iedereen binnen de organisatie blij mee is."

Meer informatie

Eiso Bergsma maak vaak producten voor productpresentatie. Zo maakten we laatst kunstbloemhouders voor fima Koopman International.  Meer informatie over ons en onze projecten, vindt u hier.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string y581N4 to the field below: