De ontelbare mogelijkheden van sokkels

Een sokkel is het ideale product om kunstwerken en voorwerpen omhoog te brengen. Sokkels werden vaak alleen gebruikt voor het praktische nut. Steeds vaker gebruiken kunstenaars de sokkel ook als onderdeel van een kunstwerk. Ook op evenementen en in winkels zijn sokkels populair.

Sokkels in de kunstwereld

Sokkels bestaan er in allerlei soorten en maten. Ze dienen niet alleen als middel om een product omhoog te brengen, ook kunnen op sokkels kappen geplaatst worden van helder acrylaat. De kappen kunnen met veiligheidsschroeven aan sokkels verbonden worden. Zo worden waardevolle items beschermd gepresenteerd. Daarnaast kan led-verlichting aangebracht worden op de sokkels om kunstwerken letterlijk in de spotlights te zetten. 

Indien kunstenaars de focus willen leggen op het kunstwerk en niet op de sokkel, kunnen zij kiezen voor een sokkel van plexiglas. Eiso Bergsma kan sokkels geheel naar wens van de klant maken: vierkant, rond, hol of massief... Alles is mogelijk. 

Sokkels voor bedrijven

Eiso Bergsma maakt niet alleen sokkels voor de kunstwereld, ook bedrijven weten ons te vinden. Displays kunnen geheel gemaakt worden in uw huisstijl. Uw design en logo kunnen op de sokkels worden bedrukt, bestickerd of gegraveerd. Sokkels kunnen gemaakt worden uit hout en/of acrylaat, afhankelijk van uw wensen. 

Sokkels kunnen voorzien worden van een deurtje en wielen. Ze zijn daarom erg populair op evenementen en in winkels.

Picasso

Tot maart 2017 kunt u unieke werken van Picasso bekijken in museum Beelden aan Zee. Deze werken zijn tentoongesteld op sokkels van Eiso Bergsma. Ook zijn sokkels van Eiso Bergsma gebruikt bij een tentoonstelling in het Dordrechts Museum. De foto's zijn gemaakt door Mascha Joustra

Wilt u meer informatie over sokkels? Via het onderstaande formulier komt u in contact met onze adviseurs. 

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string DhFmuK to the field below: