De voordelen van geschuimd PVC

Eiso Bergsma staat vooral bekend om de verwerking van plexiglas, maar wij werken ook veel met geschuimd PVC. De chemische naam van geschuimd PVC is Polyvinylchloride. In deze variant zijn luchtbellen verwerkt om het materiaal lichter te maken. Het materiaal is ook bekend onder de merknamen Forex en PVC geschuimd.

Voordelen van geschuimd PVC

De voordelen van geschuimd PVC zijn eindeloos. Het materiaal is gemakkelijk te printen, lijmen en buigen. Met onze CNC machines kan het materiaal nauwkeurig bewerkt worden. Deze machines worden digitaal aangestuurd. Geschuimd PVC bestaat in alle vormen en maten en beschikbaar met verschillende toplagen. De standaard plaatmeting is 3050 x 1560 mm, maar er zijn ook talloze andere afmetingen en dikten. Zoals op de afbeelding hierboven te zien is, zijn er diverse kleuren, maar ook de dikte kan verschillen. Het materiaal is erg licht (0,6Kg per m2 per mm dikte), waardoor het makkelijk te bewerken en vervoeren is.

Producten van geschuimd PVC

Van geschuimd PVC kan je dezelfde producten maken als van plexiglas, zoals naambordjes, sokkels, bakjes en dienblad. Ook voor grote producten, reclameborden en bewegwijzering is dit materiaal uistekend. Op deze pagina vindt u meer informatie over de materialen van Eiso Bergsma.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string 2qGMZz to the field below: