Een vitrine van plexiglas voor een LP hoes van de Rolling Stones

Kunst & Lijstenmakerij Artigrafie is een vakkundige lijstenmakerij, restauratieatelier en galerie met passie voor kunst. Een klant van Artigrafie wilde graag een LP hoes van de Rolling Stones aan de wand hangen. Hiervoor was hij op zoek naar een mooie vitrine om het collector’s item eruit te laten springen.

Helder plexiglas

Artigrafie kwam bij Eiso Bergsma om deze vitrine te laten maken. Wij maakten de vitrine van helder plexiglas. Op de achterplaat zijn 2 hoekprofielen verlijmd waar de LP-hoes onbeschadigd in geplaatst kan worden. Ook zijn een ophangsysteem en afstandhouder geplaatst zodat de vitrine op de muur bevestigd kan worden.

Verlijming

De verbinding tussen plexiglas bij verlijming is zeer sterk en glashelder. Het lijmen van plexiglas en andere materialen is iets waar Eiso Bergsma bekend om staat. Wilt u meer informatie over deze techniek? U kunt altijd contact met ons opnemen via het onderstaande formulier.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string jLIJBN to the field below: