Eiso Bergsma beschermt collectie Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch

Regelmatig werkt Eiso Bergsma samen met Van Eijk & Van der Lubbe. Vaak is dat om waardevolle kunstobjecten te beschermen met onze kunstkappen van plexiglas. Ook deze keer creëerden wij kunstkappen in opdracht van Van Eijk & Van der Lubbe voor de vaste collectie van het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch

Kunstkappen

Van Eijk & Van der Lubbe richtten in het museum een zogeheten Omloopruimte in. Hierin werden bezoekers voorzien van duiding en informatie over de kunstobjecten. De kunstkappen dienen niet alleen als bescherming, ze geven ook vorm aan de tentoonstelling met hun helderheid, volledig transparante verlijming en scherpe lijnen. Met dank aan Peter Cox voor de foto.

Plexiglas beschermt tegen invloeden

De kunstkappen zijn gemaakt van transparant plexiglas, waardoor ze van alle kanten te bezichtigen zijn. De kunstkappen beschermen de tentoongestelde objecten tegen UV straling en andere invloeden. Meer informatie over onze kunstkappen, vindt u hier.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string netW3s to the field below: