Eiso Bergsma geeft kantoorinterieur een oppepper

Converge - an Arrow Company is de eerste wereldwijde leveringsketen voor technologiegedreven bedrijven. Zij kampten met het probleem dat hun kantoor er vrij 'saai' uit zag, mede door een grote grijze muur. 

Wij weten als geen ander dat een kantoorinterieur erg sfeerbepalend kan zijn. Met de vraag van Converge om de grijze muur op te vrolijken, wisten wij dus wel raad. Om de grijze muur te verbergen hebben wij rode panelen van acrylaat geplaatst. Het logobord dat zij reeds hadden, is samen met de panelen aan de muur gemonteerd. 

In plaats van een saaie grijze wand, straalt de vrolijke muur nu de bezoekers tegemoet! Een totaal andere sfeer. 

Interieur is belangrijk!

Of het nu gaat om een interieur op kantoor, in de winkel of op een beurs - een interieur bepaalt de 'sfeertoon'. De mate van uitstraling en creativiteit achter het ontwerp bepalen wat de omgeving ervan vindt en of er (lang) over wordt gesproken. Vele materialen, vormen, kleuren, lichteffecten en manieren van uitvoering zijn gecombineerd mogelijk. In Plexiglas zijn daarbij vele kleuren beschikbaar.

Eerder deden wij dit ook al voor de Supperclub en Perrysport te Amsterdam. 

Meer informatie?

Meer informatie over de mogelijkheden voor kantoorinterieuren of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Please copy the string wCc9Wr to the field below: