Eiso Bergsma levert bijdrage voor de Dutch Design Week 2015

Op 17 oktober is de Dutch Design Week 2015 begonnen. Een week lang worden bezoekers ondergedompeld in het beste design dat Nederland te bieden heeft. Op verzoek van Volvo Cars Nederland onderzochten Van Eijk & Van der Lubbe de visie op de auto van de toekomst voor de Volvo Design Challenge.

Bijdrage Eiso Bergsma

Ook in onze werkplaats is hard gewerkt om de ervaring van het autorijden in de toekomst te realiseren. Samen met Van Eijk & Van der Lubbe, realiseerden wij dit design dat tot 26 oktober te bewonderen is in Eindhoven.

Materialen

Eiso Bergsma levert meestal plexiglas producten aan Van Eijk & Van der Lubbe. Dit keer bestaat het product uit drie verschillende materialen: hout, schuim en spiegelplaten. De spiegelplaten zijn gemaakt van one-way mirror materiaal, zodat de auto de buitenwereld reflecteert.

Projecten

Eiso Bergsma werkt regelmatig samen met designers, kunstenaars en musea om ontwerpen te creëren of te beschermen. Kijk hier voor bijzondere projecten waar Eiso Bergsma aan heeft mee gewerkt.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string XQSGAQ to the field below: