Eiso Bergsma levert display voor vakbeurs

Displays van plexiglas worden veel gebruikt voor de bescherming van producten bij tentoonstellingen en beurzen. In samenwerking met Rami Yokota hebben wij een display gemaakt voor de bescherming van hun product. Dit product werd tentoongesteld tijdens de vakbeurs Motek in Duitsland.

Display van plexiglas

De display bestaat uit een zwarte sokkel. De kap is gemaakt van transparant plexiglas, zodat het product van alle kanten te bewonderen is. De display is bedrukt met plak folie en voorzien van een logo van Rami Yokota. Displays kunnen ook worden voorzien van bedrukking of ets.

Rami Yokota

Rami Yokota is een Nederlands bedrijf dat met name in Europa persluchtgereedschappen distribueert. De vakbeurs Motek is ’s werelds toonaangevende evenement op het gebied van productie- en montageautomatisering. Eiso Bergsma werkt vaak samen met grote bedrijven. Wilt u meer weten over onze projecten? Hier vindt u een overzichtspagina. 

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string rhbW5z to the field below: