Eiso Bergsma maakt cassettes voor Collect Editions

Collect Editions maakt samen met kunstenaars nieuwe kunstwerken. Dit doen zij door kunstenaars te benaderen met de vraag of ze nieuw werk willen ontwikkelen in samenwerking met Collect Editions. De uitkomst van deze samenwerking resulteert vaak in een uniek kunstwerk waar de motieven van de kunstenaar en Collect Editions in verwerkt zijn. Collect Editions is een initiatief van René Put & Brigitte Gootink.

Cassettes van PMMA

Vanaf 11 juni presenteert Collect Editions de collectie Unfolding Colors. Deze collectie hebben zij samen met Ellen Mandemaker ontworpen. Voor dit project heeft Eiso Bergsma 45 cassettes gemaakt van PMMA. De zijkanten van de cassettes zijn opengelaten. Hier worden boekjes in geschoven om te presenteren. 

Samenwerking met kunstenaars

Eiso Bergsma werkt regelmatig samen met kunstenaars en musea om bijzondere tentoonstellingen vorm te geven. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? U kunt via het onderstaande formulier contact met ons opnemen. 

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string QIC3A0 to the field below: