Eiso Bergsma maakt displays in allerlei soorten en maten

Pitmedical heeft een webshop met medische instrumenten/disposables, educatieve medische materialen en promotionele verpakkingen. Via hun webshop leveren zij aan particulieren, zorginstellingen en bedrijven door het hele land. Pitmedical nam contact op met Eiso Bergsma voor het produceren van een display voor een biofarmaceutisch bedrijf. 

Displays van helder plexiglas

Eiso Bergsma heeft de houder gemaakt van helder plexiglas (pmma) en voorzien van drie uitsparingen, het plexiglas is gebogen zodat deze eenvoudig als houder neergezet kan worden. Om de communicatie en herkenning van het product te garanderen is de display voorzien van het logo van de klant.

Displays hebben een hoge attentiewaarde en laten producten beter tot uiting komen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor bestellingen in grote oplage.

Displays voor verschillende doeleinden

Displays zijn er in allerlei vormen en maten. Zo maakten wij voor Selecta condimentholders om producten als suikersticks en roerstaafjes aan te bieden. Ook maakten wij voor modeontwerper Claes Iversen een display voor de bescherming van een jurk. Displays zijn ook geschikt voor het presenteren van producten. Daarom kregen wij van het Tony Goetz filiaal in Antwerpen de opdracht om een toonbankdisplay te maken waarin kleine goudbaren gepresenteerd kunnen worden. Indien u meer informatie wilt over displays, kunt u via het onderstaande formulier contact met ons opnemen.

Share this.

Meest recente nieuwsberichten

Ik wil meer informatie.

Wil je meer informatie? Stel gerust je vraag, dan zullen wij hem zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Please copy the string IhOaJ3 to the field below: