Eiso Bergsma maakt kappen voor top 5 mooiste stand Provada

Voor MSVA Architects, een architectenbureau, maakten wij kappen van PMMA voor het tentoonstellen van hun eigen maquettes op de Provada.

De Provada is het belangrijkste evenement binnen de vastgoedsector. Op deze beurs was MSVA Architects bijna het enige architectenbureau met een eigen stand. Dit, in combinatie met het unieke spot-on design van de stand, zorgde voor een plek in de top 5 mooiste stands uitgeroepen door Vastgoedjournaal:

“Dan de stand van MVSA Architects. Geen hele grote stand, maar wel kwalitiatief en verzorgd. In de ruimte staan verschillende maquettes van succesvolle of interessante projecten. Precies wat een architect moet laten zien! Er is hier geen gebruik gemaakt van fancy 3D of VR ervaring, maar hier vind je juist tastbare projecten die van alle kanten bekeken kunnen worden.” Bron.  

Kunstkappen

Mede door de door ons aangeleverde kappen van transparant PMMA konden de projecten van alle kanten goed bekeken worden. Kappen maken wij met name voor musea, kunstenaars, galeries en dus ook architecten. Sectoren waarin perfectie en helderheid van grote betekenis zijn.

Maar ook als het gaat om het voorkomen van UV straling en andere invloeden op de (kunst)werken kunnen wij een adviserende rol spelen. Als geen ander in Nederland leveren wij (kunst)kappen gebaseerd op glashelder verstekt verlijmen voor het beste resultaat. 

Maquettes

Dit keer presenteerde MSVA Architects hun eigen gemaakte maquettes, maar wist u dat wij deze ook kunnen maken? Of het nu gaat om een complete maquette of om een enkel raamwerk, bij Eiso Bergsma kan in principe alles worden gerealiseerd. Ook kunnen wij rasteren (een vorm van graveren) op diverse materialen waardoor er een zeer net afgewerkt object wordt geleverd. Kijk hier voor meer informatie: http://www.eisobergsma.nl/maquettes

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string PHpfzf to the field below: