Eiso Bergsma maakt lijsten voor kunstwerken van Elisabeth Levelt

Eiso Bergsma is een veelgenoemde naam in de kunstwereld. Wij werken veel samen met kunstenaars en designers om hun waardevolle en kwetsbare kunstwerken te beschermen en tentoon te stellen. Voor ons laatste project hebben wij lijsten gemaakt voor de kunstwerken van Elisabeth Levelt

Lijsten van plexiglas

De lijsten bestaan uit drie lagen transparant plexiglas. De middelste laag is uitgespaard ter grootte van het kunstwerk. In overleg met Elisabeth Levelt hebben we voor deze oplossing gekozen, omdat de kunstwerken niet tussen 2 lagen ingeklemd kan worden. De lijsten zijn gemaakt van dikkere lagen plexiglas, zodat de lijst stevig kan staan in plaats van opgehangen te worden. 

Tentoonstelling

Elisabeth Levelt maakt kunstwerken van textiel. Hiervoor gebruikt zij voornamelijk zijde, zonder verdere toevoegingen. Haar kunstwerken worden in onze lijsten tentoongesteld in de Amstelkerk in Amsterdam. De kunstwerken zijn te bezichtigen tot 27 november 2015.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string CKAANl to the field below: