Eiso Bergsma maakt vitrine voor Tony Perotti

Tony Perotti is van oorsprong een Italiaans familiebedrijf in luxe lederwaren. Hun doel was om de ervaringen als een ambachtsman en luxe reiziger te delen met hun klanten. Tony Perotti is een Italiaanse ontwerper die waarde hecht aan het aanbieden van een uitzonderlijk karakter en een goede functionaliteit in elk product. De lederwaren worden wereldwijd gedistribueerd en Tony Perotti Nederland is distributeur voor de Benelux, Duitsland en Scandinavie. De producten die Tony Perotti in zijn assortiment heeft zijn tassen, reis- en businessartikelen, portemonnees en diverse accessoires..

Om de producten van Tony Perotti zo goed mogelijk te presenteren, hebben wij een vitrine gemaakt welke wordt gebruikt voor beurzen en in de showroom. Naast de vitrine maken wij meerdere POS (Point Of Sale) materialen voor Tony Perotti. 

 

Productie van vitrines 

Wij  maken perspex en plexiglas vitrines op maat voor het tonen en beschermen van uw producten en/of kunstvoorwerpen. Een Eiso Bergsma vitrine geeft uw product een meerwaarde terwijl het goed wordt beschermd tegen beschadiging en/of diefstal.
De meeste van onze vitrines zijn helder en transparant - gemaakt van acrylaat plexiglas - en kunnen verschillende vormen hebben. Ook hier geldt dat er creatief veel mogelijk is. Vorm, kleur, opdruk, beweging en verlichting kunnen worden geïntegreerd waardoor de attractieve waarde enorm wordt verhoogd!

Naast retail, maken wij ook vitrines voor andere grote bedrijven of musea zoals het Amsterdams Historisch Museum of het Scheepvaart museum. Meer voorbeelden vind je hier

Benieuwd wat we voor jou kunnen maken? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string lEyj7T to the field below: