Eiso Bergsma maakt woordbeeld voor derde PGM open

Op 5 februari 2015 verzamelden ruim 300 programmamanagers en andere nieuwsgierigen zich in De Fabrique in Utrecht voor het derde PGM Open. In allerlei werkvormen zijn zij aan het werk geweest met een keur aan onderwerpen die raken aan het vak programmamanagement. Speciaal voor dit evenement, hebben wij het woordbeeld "toekomst" gemaakt.

Specificaties

Het betreft een woordbeeld uitgesneden middels lasersnijden uit 10 mm acrylaat, waarbij alle letters aan elkaar vast zitten. Het woordbeeld werd aangelicht met rood licht. Het acrylaat leidt het licht naar de randen, waardoor de randen rood oplichten. Dit geeft een mooi effect: het lijkt alsof het licht van binnenuit het acrylaat komt. Het woordbeeld is opgehangen aan hele dunnen nylon draden, die bijna onzichtbaar zijn. De letters zijn dit keer gemaakt voor eenmalig gebruik. 

  

Woordbeeld?

Dit woordbeeld valt onder het productaanbod 'Letters & Logo's' van Eiso Bergsma. Letters en Logo's op bedrijfsgebouwen, kantoren, showrooms, beursstands en winkels zijn een manifestatie van visuele communicatie en helpen mede het imago van uw bedrijf te bepalen. Zoekt u een goede en stijlvolle uitstraling met een letter of een logo? Dan zijn de kunststof of aluminium letters, naamplaten en naamborden van Eiso Bergsma de ideale oplossing. Wij kunnen ze maken en tevens voorzien van afstand houders en bevestigingsmaterialen. Zo regelen wij, indien u dat wilt, het gehele traject van productie tot bevestiging. 

  • foamletters uit piepschuim.
  • budgetletters van geschuimd pvc.
  • basicletters van perspex met verschillende diktes.
  • aluletters uit dibond of aluminium.
  • boxletters 3D reliëf / doosletters van aluminium.
  • ledletters 3D letters met led verlichting.
  • inoxletters alle soorten rvs letters en cijfers.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string vcbsuo to the field below: