Eiso Bergsma nu ook internationaal bekend

Bel-Air Fine Art (www.belairfineart.com) is een galerie is Geneve. Bel-Air Fine Art is geopend in 2004 en heeft in de tussentijd veel zakenpartners gekregen. Zo ook in Nederland. Bij deze zakenpartner zagen ze plexiglas baklijsten van Eiso Bergsma en ze waren meteen enthousiast. 

In verstek verlijmd

Eiso bergsma heeft een kap en een voetstuk ontworpen om kunstwerken te tonen in etalages van hun galerieën. De kap en het voetstuk hebben een spiegelplaat welke in verstek verlijmd is. De kap valt precies over de kunstwerken heen en dit zorgt voor een nog betere uitstraling en bescherming van de kunstwerken. Plexiglas heeft de voorkeur bij professionele luxe presentaties op een rustige locatie. Galerie Bel-Air Fine Art is een perfect voorbeeld van zo’n locatie.

Het materiaal

De kap is gemaakt van PMMA XT (PolymethylMethAcrylaat geëxtrudeerd). Dit materiaal is geschikt voor het tonen van kunstwerken. Het materiaal is weliswaar krasgevoeliger dan glas maar daar staat tegenover dat het oppervlak aanzienlijk minder spiegelt dan conventioneel glas. Dit voorkomt hinderlijke en afleidende reflecties. Daarnaast zijn de plexiglazen vitrines licht in gewicht en haast ongevoelig voor breuk.

 

Share this.

Ik wil meer informatie.

Wil je meer informatie? Stel gerust je vraag, dan zullen wij hem zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Please copy the string fA2ihu to the field below: