Eiso Bergsma fabriceert Fish Globe voor in een vijver

Het portfolio van Eiso Bergsma is erg divers. Om een goed beeld te geven van wat wij nou eigenlijk allemaal (kunnen) doen en maken, brengen wij u graag op de hoogte van de laaste producties.

Zo fabriceerden wij laatst in opdracht van de firma Koi en Vijverspecialist in Deurne een Fish Globe, een unieke beleving als het om genieten van je vijver en vissen gaat. De Fish Globe is gemaakt van halve bollen Acrylaat en voorzien van een flens. 

Een unieke beleving

De Fish Globe geeft een unieke beleving als het om genieten van je vijver en vissen gaat. Doordat de vissen als het ware boven de normale waterspiegel uit komen ontstaat er een prachtig schouwspel van het onderwaterleven. Door de grote diameter kunnen ook grotere exemplaren van alle kanten worden bekeken. Met behulp van de kleine oogjes is de Globe te verankeren, zodat deze niet naar een willekeurige plek drijft.

 

 

 

 

 

  

De Fish Globe gaat onder andere verkocht worden door de firma Koi en Vijverspecialist in Deurne. Bezoek hun website voor meer informatie!

Halve bollen

Eiso Bergsma maakt vaker (halve) bollen uit diverse kunststoffen voor verschillende partijen. Er zijn vele toepassingen waarin bollen van kunststof en/of plexiglas kunnen worden gebruikt. Tijdens evenementen, in theater, tijdens de kerst, in etalages, in de beveiliging, of als display. Bollen van Plexiglas kunnen daarbij in meerdere kleuren worden gemaakt en/of bedrukt. Kijk hier voor meer informatie. 

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string Iel7MM to the field below: