Eiso Bergsma produceert award voor Cisco

Iedereen kent wel een bedrijf dat ooit een award heeft gewonnen. Maar heeft u er ooit bij stil gestaan dat die awards ook eerst gemaakt moeten worden? Dit keer maakten wij awards in opdracht van Cisco.

Cisco

Cisco produceert en verkoopt een grote variëteit aan netwerkapparatuur voor grote bedrijven en telecombedrijven. De partners van Cisco hebben een opleiding apparatuurbeheer gevolgd. Degene die de opleiding gehaald hebben, kregen een award! 
 

Hoe gaat dat in zijn werk? 

Een simpele schets of een uitleg is genoeg om een een award te laten ontwerpen en te vervaardigen. Met een digitale print of lasergravure krijgen de awards een goede en stijlvolle uitstraling. In alle soorten kunststof en in alle prijsklassen kunnen wij u hierbij van dienst zijn.
 

"Awards of Eiso Bergsma fullfill all your emotions"

De wereld van awards alleen al is een inspiratie bron. Een award staat symbool voor waardering of een erkenning. Het belichaamt een boodschap of doel. 


Het broertje van...

Tot de category 'awards' behoren ook de tombstones. Een eenvoudiger synthetisch product om een waardevolle herinnering vast te houden en de ander mee te geven. Bij een tombstone wordt een bedrukte drager tussen twee heldere kunstglazen platen ingeklemd of verlijmd. In steeds grotere mate wordt ook bij presentaties gebruik gemaakt van awards, vervaardigd van Plexiglas.

Ook voor tal van andere gelegenheden vervaardigen wij, met groot succes, Plexiglas awards(prijzen) en aandenken. Meer informatie leest u hier

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string 2oojAQ to the field below: