Eiso Bergsma verwerkt ook gekleurd plexiglas!

Eiso Bergsma staat vooral bekend vanwege de verwerking van transparant plexiglas. Zo maken we regelmatig displays, kunstkappen en vitrines voor de tentoonstelling en bescherming van objecten. Wat minder bekend is, is dat Eiso Bergsma ook gekleurd plexiglas verwerkt. 

Plexiglas in iedere kleur

Plexiglas is in alle RAL-kleuren leverbaar. Afhankelijk van de productiebatch kiezen wij de juiste methode om de producten te kleuren. Bij een productiebatch onder 100 kilogram of een project met tijdsdruk, worden platen van acrylaat in de gewenste kleur gespoten. U kunt kiezen uit een volledig dekkende kleur of translucente dekking. Het gemak van gekleurd plexiglas is dat het voor elke dikte en constructie in alle RAL-kleuren beschikbaar is. Bij hoeveelheden boven de 200 kilogram kan het PMMA volledig op kleur worden gemaakt. Dit maakt het resultaat nog mooier. 

Contact

Eiso Bergsma heeft al meerdere malen gekleurd plexiglas verwerkt voor klanten. Zo hebben wij recent een project afgerond voor het bekende disignmerk Linteloo. Ook voor de inrichting van Woonbedrijf in Eindhoven hebben wij producten van gekleurd plexiglas geproduceerd. Deze producten zijn ontworpen door het bekende duo Van Eijk & Van der Lubbe. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string oasqoQ to the field below: