Geklemde lijst met “bodemprofiel” voor Gemeente Arnhem

"Een lijst voor een heel bijzondere opdracht!"

Voor de Gemeente Arnhem hebben wij een geklemde lijst van PMMA geproduceerd. De lijst is gebruikt voor het demonstreren van een “bodemprofiel”. 

Dit vanwege een sanering van een voormalig fabrieksterrein; een van de grootste saneringen in de gemeente Arnhem! Verschillende verontreinigingen zijn aanwezig: sintellagen, teerlagen, zand en klei. Deze zijn te zien in de ingeklemde lijst.

Lijsten geklemd

Inklemmen is een techniek om bijvoorbeeld een informatiedrager of 3D voorwerp in te pakken tussen verschillende heldere Plexiglas platen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: tekeningen & schilderijen, munten, CD’s & LP’s, bankbiljetten, of zoals in dit geval een bodemprofiel.

De tussenplaat kan worden uitgevreesd en en als informatiedrager dienen. De lagen worden vervolgens op elkaar verlijmd, geschroefd of geklemd door middel van profielen. Daarnaast is het ook mogelijk om ze aan elkaar te verbinden door middel van magneten. 

Eiso Bergsma heeft mede zijn gerenommeerde naam verdiend door zijn uitzonderlijke mooie en helder verlijmde plexiglas lijsten.

We kennen:
- Standaard gesloten lijst
- Baklijst
- Frame lijst (een variant op de standaard baklijst)
- Klemlijst
- Schroeflijst

Meer informatie? Neem gerust contact met ons via het invulformulier hiernaast of via onze website

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string mX20gO to the field below: