Ingegoten postzegels voor Post.nl

Met pensioen gaan is altijd een memorabel moment. Als je met pensioen gaat bij Post.nl krijg je een mooie herinnering mee in de vorm van een ingegoten “postzegel”. Eiso Bergsma leverde deze blokken van plexiglas aan Post.nl.

Blokken van plexiglas

De blokken zijn opgebouwd uit drie lagen. In iedere laag zijn postzegels ingegoten in helder plexiglas. Aan beide kanten zijn de postzegels te zien. De blokken zijn in series gemaakt.

Hoge attentiewaarde

Ingegoten objecten staan bekend om de hoge attentiewaarde en bijzondere uitstraling. Eiso Bergsma levert producten tot in de puntjes verzorgd: ook de verpakking regelen wij. Zo kunt u onbezorgd een bestelling doen.

Bijzonder proces

Ingieten is een bijzonder proces waarbij producten vereeuwigd kunnen worden. Bij het proces komt een hoop hitte vrij die risico’s met zich meebrengt. Zo kan het zijn dat zwevende stofdeeltjes of luchtbelletjes na afloop zichtbaar zijn. Voor meer informatie kunt u hieronder contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string 5OCvew to the field below: