Ingieten voor de ideale productpresentatie

Er staan welgeteld 65 producten op onze website, die wij kunnen verwezenlijken. Een van die mogelijkheden, is het ingieten van een product. Het ingieten van objecten is een zeer bijzonder proces. Het geeft het desbetreffende product een uitzonderlijke uitstraling en attentiewaarde. Het is daarom uitermate geschilt voor het presenteren van een product. Het komt dan ook vaak voor dat bedrijven hun product bij ons in willen laten gieten.

Zo ook Dopay International, een bedrijf dat prepaid kaarten uitgeeft waar mensen zonder bankrekening nummer hun salaris op kunnen laten storten. Om de kaarten goed te demonstreren, hebben wij ze ingegoten in acrylaat.

Wat op de foto minder goed te zien is, is dat wij het blok van acrylaat ook hebben voorzien van het Dopay logo door middel van gravure (aan de onderkant van de kaart).

Ingieten

Het ingieten van objecten is een zeer bijzonder proces met een uitzonderlijke uitstraling en attentiewaarde. Producten van verschillende soorten materiaal kunnen worden ingegoten in plexiglas of epoxy. Eiso Bergsma is specialist op het gebied van ingietingen.

Er zijn meerdere methoden om voorwerpen in te gieten. Wij bieden twee methoden aan:

  1. Gegoten in helder epoxy kunsthars
  2. Gegoten in helder acrylaat (pmma)

Voor de versie van Dopay hebben we de tweede optie gebruikt.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string cZ9Gfc to the field below: