Inzet van logo blokken om naamsbekendheid te vergroten.

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Om SBB meer naamsbekendheid te geven hebben zij bij Eiso Bergsma logo blokken van plexiglas besteld met hun logo.

Logo blokken.

De logo blokken zijn voorzien van een sticker aan de achterzijde. Hierdoor lijkt het aan de voorzijde alsof het logo zich in het plexiglas bevindt. Logo blokken zijn een simpele en mooie manier om de aandacht te vestigen op een bedrijfsnaam of product. Naast plexiglas, kunnen logo blokken ook gemaakt worden uit hout, schuim of andere kunststof materialen. 

 

Verpakking.

Eiso Bergsma heeft ook de verpakking verzorgd. Hiervoor hebben wij kartonnen dozen op maat laten maken. Producten worden naar de wens van de klant gemaakt: ook in grote oplage zijn logo blokken beschikbaar.  

Logo blokken om aandachtswaarde te verhogen.

Logo blokken worden vaak ingezet voor branding. Het bekende modemerk Cha gebruikt logo blokken voor de presentatie van hun collectie. Dit maakt de collectie direct herkenbaar voor de consument. Ook voor Unlimited Sports Group (USG) maakten wij logo blokken om de aandachtswaarde van artikelen in winkels te verhogen. 

Ik wil meer informatie.

Wil je meer informatie? Stel gerust je vraag, dan zullen wij hem zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Please copy the string SbOnPF to the field below: