Kaarthouders voor Huntekunst manifestie

Huntenkunst is een jaarlijks terugkerende internationale kunst-manifestatie. Op de manifestatie vind je werk van kunstenaars uit meer dan 30 landen. Een van deze kunstenaars is Macel Witte, hij exposeert hier jaarlijks. Eiso Bergsma maakt geregeld klemlijsten voor zijn schilderijen en heeft nu ook kaarthouders gemaakt voor zijn stand op de Huntekunst manifestie.

PMMA

De kaarthouders voor de stand van Marcel Witte zijn gemaakt van PMMA. Dit materiaal is volledig transparant en goed te bewerken. De kaarthouders worden vastgeschroefd met afstandshouders op de wanddisplay. De afstandshouders worden ook gebruikt voor de klemlijsten voor een universele look.

Kaarthouders

Kaarthouders van Eiso Bergsma zijn de ideale oplossing voor een goede en stijlvolle uitstraling. Breng jouw folders, posters en andere kaartjes op elk verkooppunt onder de aandacht. Kaarthouders kun je bij ons bestellen in diverse formaten en uitvoeringen.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien je graag van meer informatie.

Please copy the string b8h6wv to the field below: