Kappen voor tentoonstelling UvA

René Put vormt samen met Brigitte Gootink het ontwerpbureau PutGootink. Zij werken aan zeer uiteenlopende projecten, waaronder het ontwerpen van boeken, campagnes en het ontwerpen en inrichten van tentoonstellingen. Opdrachtgevers bevinden zich vooral in het bereik van Non-Profit Organisaties, Culturele Instituten, Musea, Uitgevers en verder werken zij veel voor fotografen en kunstenaars.

Tentoonstelling "Modernism; in print"

Afgelopen maanden was er bij de UvA een tentoonstelling “Modernism; in print”, de eerste overzichtstentoonstelling over het modernisme in de Nederlandse grafische vormgeving. Er werden affiches, boeken, gebruiksdrukwerk en ontwerptekeningen uit talrijke collecties en ontwerpersarchieven getoond, waarvoor Putgootink Eiso Bergsma heeft ingeschakeld om de kappen te leveren.

Kappen van Eiso Bergsma

Eiso Bergsma heeft voor bestaande vitrines 2 kappen gemaakt van PMMA XT. De vitrines hebben rondom een sponning waar de kap op geplaatst wordt, de buitenkant kap en vitrine ombouw lopen dan netjes gelijk aan elkaar.

Share this.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien je graag van meer informatie.

Please copy the string MiRXVD to the field below: