Kunstkappen voor bekende kunstenaar Joseph Cals

Zoals wij eerder al uitlegde in het bericht 'Eiso Bergsma maakt kunstwerk voor Alicia Framis', hebben wij steeds vaker contact met kunstenaars. Dit keer werden wij benaderd door niemand minder dan bekende kunstenaar Joseph Cals

Hij nam contact met ons op om kappen te laten maken voor zijn sculpturen. Deze sculpturen is geplaatst op een marmeren sokkel, welke zelf door Joseph Cals is aangeleverd. Wij maakten vervolgens de kunstkap/vitrine in Acrylaat (PMMA) op maat voor de sokkel en de afmetingen van het kunstwerk. 

De kunstwerken worden nu inclusief de kappen verkocht:

Waarom kiezen voor kunstkappen van acrylaat (PMMA)? 

• PMMA kunnen wij voorzien van (Nano) coatings. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat water eraf rolt en minder kalk achterlaat.

• Daarnaast kunnen wij de PMMA voorzien van een coating, die het geheel kraswerend maakt. 

• PMMA laat meer licht door dan gewoon glas, iets wat voor een kunststuk wel van belang is. “Maar tast licht het kunststuk juist niet aan?” In principe wel, maar wij kunnen PMMA leveren dat de UV-straling voor meer dan 99% weerkaatst (de standaard is 90%).

kijk hier voor meer informatie over kunstkappen!

 

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string 29DM66 to the field below: