Kunstkappen voor expositie in Bonnefanten Museum

De kunstkappen van Eiso Bergsma zijn inmiddels een begrip geworden in de kunstwereld. Regelmatig werken wij samen met kunstenaars en musea om waardevolle kunstwerken te beschermen en tentoon te stellen. Eiso Bergsma heeft al eerder samengewerkt met Van Eijk & Van der Lubbe. Toen leverden wij een bijdrage aan hun bijzondere kunstwerk dat tentoongesteld werd tijdens de Dutch Design Week. 

Kunstkappen

Dit keer kregen we opnieuw een opdracht van Van Eijk & Van der Lubbe: het maken van kunstkappen voor het Bonnefanten Museum in Maastricht. De kappen beschermen topstukken tijdens de expositie 'Keramiek in de kunst' van Rodin tot Schütte. De kunstkappen zijn gemaakt van transparant plexiglas, waardoor de kunstwerken van alle kanten te bewonderen zijn. 

Expositie

De expositie bestaat uit meer dan 250 topstukken, waaronder werken van Matisse, Rodin en Picasso. De kunstwerken zijn nog te bewonderen tot 31 januari 2016 in het Bonnefanten Museum in Maastricht. Meer informatie over de projecten van Eiso Bergsma vindt u hier.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string yvkKzK to the field below: