Kunstwerken verdienen een kunstkap - ook thuis!

Bij mooie kunst horen de juiste kunstkappen. Niet alleen omdat het kunstwerk dan beter tot haar recht komt, maar ook voor het voorkomen van UV straling en andere invloeden op uw kunstwerk. Wij maken al jarenlang kunstkappen voor o.a. musea, kunstenaars, galeries, architecten en lijstenmakers.

Maar ook thuis kan je een kunstwerk goed laten uitkomen met een kunstkap! Voor een goede klant hebben wij een sokkel met kap van PMMA gemaakt, voor zijn thuiscollectie. In de kap zit een lichtsysteem verwerkt - een frame met 8 spots:

   

Waarom kiezen voor kunstkappen van acrylaat (PMMA)?

• PMMA kunnen wij voorzien van (Nano) coatings. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat water eraf rolt en minder kalk achterlaat.
• Daarnaast kunnen wij de PMMA voorzien van een coating, die het geheel kraswerend maakt.
• PMMA laat meer licht door dan gewoon glas, iets wat voor een kunststuk wel van belang is. “Maar tast licht het kunststuk juist niet aan?” In principe wel, maar wij kunnen PMMA leveren dat de UV-straling voor meer dan 99% weerkaatst (de standaard is 90%).

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string eCwuuQ to the field below: