Lijst voor een dierbaar cadeau

Wie aan het duo Van Kooten en De Bie denkt, denkt al snel aan het Simplistisch Verbond en de mattenklopper. Erik Huizinga kreeg ruim 30 jaar geleden de eerste echte mattenklopper van Van Kooten. Erik raakte hier erg aan gehecht en vond het tijd worden de mattenklopper een ereplaats te geven in zijn huis. Hiervoor schakelde hij Eiso Bergsma in.

Lijst van PMMA

Erik wilde de mattenklopper achter een lijst van helder plexiglas, zodat het product goed zichtbaar is. We gebruikten vier afstandhouders om de twee platen van PMMA stevig aan elkaar te monteren. De achterplaat is van wit PMMA, zodat er een mooi contrast ontstaat met de mattenklopper. 

Andere projecten

Eiso Bergsma maakte al eerder lijsten om waardevolle producten op een mooie manier tentoon te stellen. Zo maakten we klemlijsten voor kunstenaar Marcel Witte. Vorig jaar maakten we klemlijsten van PMMA voor een expositie in de Lambertuskerk in Raamsdonk. Wil je meer informatie over het inlijsten van producten? Vul dan het onderstaande formulier in. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar. 

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string ETktK3 to the field below: