Modemerk Cha zet logo blokken in voor productpresentatie

Voor het bekende modemerk Cha hebben wij recent logo blokken gemaakt voor de presentatie van hun collectie. De logo blokken worden ingezet op de schappen in een winkel en/of etalage waar de producten van de CHA collectie worden verkocht. Door het inzetten van de logoblokken is de collectie meteen herkenbaar voor de consument. 

 

Logo blokken

Het inzetten van logoblokken is een simpele manier om uw producten meer aandacht te geven. De signs kunnen worden gemaakt uit: plexiglas, hout, schuim of andere kunststof materialen en kunnen daarna worden bewerkt om uw imago weer te geven. Een logoblok campagne kan in kleine of grotere series geheel door Eiso Bergsma worden verzorgd.

Cha

Het trendy Cha is opgericht door de half Nederlandse en half Midden-Afrikaanse designer & founder Alisha Staats.
Dit begon met het idee één product te ontwikkelen, de CHA BOOTS. Wat in een hele korte tijd uitgroeide tot de eerste 'CHA' collectie, bestaande uit originele CHA BOOTS, leren tassen, fashionable clutches, riemen en andere modieuze must-haves van leer en huiden.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string gNgDMW to the field below: