Logo voor winkel in wereldberoemd warenhuis Harrods

Wist u al dat Eiso bergsma ook internationaal werkt? Recent hebben wij een opdracht afgerond voor het luxe kledingmerk Creenstone, specialist in buitenkleding. Hoewel dit een Nederlands merk is, hebben ze verkooppunten over de hele wereld. Zo hebben zij ook een plaats veroverd in het wereldberoemde warenhuis Harrods te Londen. 

Logo "creenstone" voor winkel in Harrods

Voor deze winkel maakten wij het logo "Creenstone" in zwarte losse letters:


Harrods hanteert zeer strenge voorschriften waar dit soort aankledingen aan moeten voldoen, onder andere op het gebied van brandveiligheid. Hier kunnen wij, samen met onze partners, goed aan voldoen. 

Logo

Letters en Logo's op bedrijfsgebouwen, kantoren, showrooms, beursstands en winkels zijn een manifestatie van visuele communicatie en helpen mede het imago van een bedrijf te bepalen. De kunststof of aluminium letters, naamplaten en naamborden van Eiso Bergsma zijn de ideale oplossing voor een goede en stijlvolle uitstraling. Wij kunnen de logo's maken en voorzien van afstandhouders en bevestigingsmaterialen.  Zo kunnen wij, indien gewenst, het hele traject (van ontwerp tot bevestiging) verzorgen.

Binnen deze productgroep kunnen wij het volgende aanbieden:

  • foamletters: letters uit piepschuim.
  • budgetletters: letters van geschuimd pvc.
  • basicletters: letters van perspex met verschillende diktes.
  • aluletters letters uit dibond of aluminium.
  • boxletters: 3D reliëf / doosletters van aluminium.
  • ledletters: 3D letters met led verlichting.
  • inoxletters: alle soorten rvs letters en cijfers

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string 5o8Cop to the field below: