Motor beschermd en schoon buiten laten staan

Vanaf nu is het mogelijk om je motor buiten neer te zetten en tegelijkertijd te beschermen tegen water en vuil. Dit dankzij de opzetbare, volledig transparante kap met bodemplaat van Eiso Bergsma.

De totstandkoming van het idee

Het idee van de monteerbare kap is gekomen van iemand die zijn motor dichtbij wilde houden, zodat er goed op gelet kon worden. Als de motor dan ook nog eens schoon blijft, is het natuurlijk helemaal mooi! Eiso Bergsma heeft er niet lang over na hoeven denken en kwam gelijk met de oplossing. De kap van plexiglas werd al snel een feit. 

Praktische informatie en eigenschappen

De modern uitziende kap met bodemplaat is gemaakt van plexiglas, UV-bestendig en volledig doorzichtig. Met makkelijk te gebruiken schroefverbindingen verstel je de kap zoals je dat zelf wilt. Bovendien is de kap licht van gewicht en daardoor goed verplaatsbaar.

Andere opties

Heb je geen motor die je dierbaar is en die je wilt beschermen, maar wel andere kostbaarheden? Neem dan ook even een kijkje bij onze vitrines. Deze zijn bij uitstek geschikt om binnenshuis te plaatsen om bijvoorbeeld je sierraden stofvrij te houden.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string wUb4cp to the field below: