Eerste steen KLM-lounge Schiphol Centrum

Bij de bouw van een groot project is het leggen van de eerste steen altijd aan belangrijk moment. Zo ook bij het leggen van de eerste steen voor de nieuwe KLM-lounges op Schiphol Centrum. Onder andere Zijne Hoogheid Prins Maurits van Oranje, van Vollenhoven was aanwezig. Wij hadden de eer het kunstwerk met de eerste steen en de display te produceren.

Vlnr: Jos Nijhuis, Alexandre de Juniac, Zijne Hoogheid Prins Maurits van Oranje van Vollenhoven en Camiel Eurlings.

Om het kunstwerk op de juiste hoogte te presenteren, produceerden wij een MDF-sokkel in KLM huisstijl. Om het kunstwerk te beschermen, produceerden wij een volledig transparante PMMA-kap om het kunstwerk. Het geheel hebben we voorzien van LED licht, zodat de volle aandacht op de juiste onderdelen gevestigd is. Door het snelle schakelen is het ontwerp binnen twee weken geproduceerd, aangeleverd en ter plaatse gemonteerd.

  

Het kunstwerk is ontworpen door de architecten van Concrete Amsterdam (concrete develops concepts. we develop them in architecture, interior design, urban development and brand development).

Het resultaat mag er zijn! Wij wensen Schiphol veel succes met de verdere nieuwbouw en de KLM met het gebruik ervan in de toekomst.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string V3Ikdl to the field below: