Samenwerking tussen Eiso Bergsma en Link Design levert mooie awards op

Dankzij de snelle plexiglaslevering van Eiso Bergsma heeft Link Design het mogelijk gemaakt om op 8 juni tijdens de Nederlandse Data Science Awards de klant te voorzien van awards met 3D-geprinte munt.

De vormgeving

De awards zijn voorzien van zowel een print op de voorzijde als op de achterzijde. Ook zijn de awards voorzien van een rond gefreesd gat dat ruimte biedt voor een 3D munt.

De Data Science Awards en meer

Link Design ontwikkelt naast prestigieuze awards ook de huisstijl en de website van de Nederlandse Data Science Prijzen. De Nederlandse Data Science Award is een initiatief van de Koninklijke Hollandse Maatschappij der Wetenschappen (KHMW) en de Big Data Alliance (BDA).

Het bijzondere van de awards

De prijzen zijn in het leven geroepen om uitzonderlijk innovatief ondernemerschap en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van data science in de schijnwerpers te zetten. Elke award vertegenwoordigt een categorie en is ingelegd met een gouden 3D geprinte munt. Extra bijzonder dus dat Eiso Bergsma een bijdrage heeft mogen leveren aan het ontwikkelen van de award.
 

Share this.

Ik wil meer informatie.

Wil je meer informatie? Stel gerust je vraag, dan zullen wij hem zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Please copy the string wSzOS3 to the field below: