Sokkels voor de presentatie van waardevolle herinneringen

Kinderen groeien ontzettend snel, daarom zijn foto's of beeldjes van een baby vaak een mooie en leuke herinnering. Babyfactory maakt een exacte afdruk van een handje of voetje van baby's om de mooie herinnering te koesteren. Sokkels worden gebruikt om de gipsafdrukken van een babyhand en/of babyvoet te presenteren. De gipsafdrukken kunnen dienen als een uniek geboortegeschenk.

Lasermachine

De sokkels worden voorzien van tekst. Dit wordt gedaan met lasermachine, zodat het materiaal smelt en er geen (smelt)sporen op de sokkel achterblijven. De sokkels worden gemaakt van PMMA, omdat dit materiaal transparant is en makkelijk te bewerken. 

Sokkels ter presentatie

Bij Eiso Bergsma kunt u terecht voor elke ondersteuning van uw kunstschatten. Naast sokkels, levert Eiso Bergsma ook combinaties van sokkels en kappen. Dit presenteert uw product op een veilige wijze. Kunstenaars kiezen er soms zelfs voor om de sokkel als basis van het kunstwerk te gebruiken.

Voor de presentatie van het borstbeeld van de oprichter van Van Vliet Personenauto's maakten wij een sokkel voor in het trappenhuis. Deze wordt hierdoor mooi gepresenteerd. Indien u geinteresseerd bent in de diensten van Eiso Bergsma, kunt u via het onderstaande formulier contact met ons opnemen. 

Ik wil meer informatie.

Wil je meer informatie? Stel gerust je vraag, dan zullen wij hem zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Please copy the string sswhzN to the field below: