Eiso Bergsma is specialist in het ingieten van producten

Het ingieten van producten biedt vele voordelen. Niet alleen beschermt het het producten tegen verdere veroudering, ook heeft het een hoge attentiewaarde. Eiso Bergsma is specialist in het ingieten van allerlei soorten producten, van foto's tot oude bankbiljetten en postzegels. 

Ingietproces

Produten ingieten is een heel bijzonder proces. Vloeibare bestandmiddelen harden uit door een chemisch proces. Dit resulteert in een helder blok plexiglas waarin uw product netjes zit opgeborgen. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor uw logo ingegoten voor op winkeltoonbanken. Als een product is ingegoten in plexiglas, kan het ook worden ge-etst. Dit in tegenstelling tot kunsthars, waar het resultaat vaak minder mooi is. Ook kan uw logo worden ingegoten in bijvoorbeeld een deurduwer. 

Alle soorten en maten

Eiso Bergsma is expert op het gebied van ingietingen, vooral in aantallen vanaf 50 stuks met afmeetingen van ca 250 x 100 x 100 mm. Ook voor grotere producten, bent u bij ons aan het juiste adres. Deze worden gemaakt van meerdere lagen die mechanisch aan elkaar zijn bevestigd. 

Advies of meer informatie?

Niet alle producten kunnen worden ingegoten, vanwege de hoge temperatuur van het plexiglas tijdens het proces. Door de hoge druk, kunnen diverse materialen zuurstof vrijlaten. Dit vertaalt zich in luchtbellen. Wilt u meer informatie? Onze adviseurs vertellen u graag meer over de talloze mogelijkheden van het ingieten van producten.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string g4OICv to the field below: