Spiegelplaat voor bijzondere ruimtelijke installatie

Kunstenaars realiseren zich steeds vaker dat plexiglas voor verschillende doeleinden ingezet kan worden. Niet alleen als kap of als sokkel, maar ook als onderdeel van een kunstwerk. Ons laatste project was voor een Slowaakse kunstenares: Lucia Luptáková. Zij is in 1977 geboren in Bratislava en is verhuisd naar Amsterdam om haar bijzondere kunstwerken beter onder het publiek te brengen. 

Spiegelplaat

Lucia is bekend om haar locatiegebonden ruimtelijke installaties die door middel van minimale architectonische ingrepen een bijzondere uitstraling krijgen. De scenario's veranderen de ruimtelijke ervaring, waarneming, stemming en verwachting van de bezoeker. In samenwerking met Provision hebben wij stroken spiegelplaat aangeleverd. De stroken zijn gemaakt van PMMA. Provision heeft vervolgens de print verzorgd. 

Dutch Design Week

Kunstenaars weten Eiso Bergsma steeds vaker te vinden. Vorig jaar leverden wij een bijdrage aan een kunstwerk van Van Eijk & Van der Lubbe. Dit kunstwerk toonde een visie op de auto van de toekomst en werd gepresenteerd tijdens de Dutch Design Week. Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd naar onze andere projecten? U vindt hier meer informatie. 

Ik wil meer informatie.

Wil je meer informatie? Stel gerust je vraag, dan zullen wij hem zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Please copy the string tOO0ca to the field below: