Toonbankdisplay voor productpresentatie

Het familiebedrijf NV TonyGoetz is al meer dan een kwart eeuw een begrip in de goud-wereld. Hoewel het in Nederland en Belgie niet zo gebruikelijk is, is het geven van goudbaren in het Midden-Oosten en de Méditerranée wel populair.

Van het Tony Goetz filiaal in Antwerpen kregen wij daarom de opdracht om een display te maken waarin de kleine goudbaren gepresenteerd kunnen worden. De goudbaren liggen nu nog onder de toonbank en vallen daarom niet op. Door de kleine goudbaren te presenteren door middel van een toonbankdisplay vallen de goudbaren meer op, waardoor er meer vraag ontstaat.

Ontwerp toonbankdisplay

De display is gemaakt van transparant acrylaat op een voetstuk van zwart acrylaat.
Het ontwerp heeft een dynamische uitstraling doordat het verticale vlak schuin staat ten opzichte van het grondvlak. Daarbij helt het verticale vlak ook iets achterover, zodat er een beter zicht is op de producten.

Displays

Naast de toonbankdisplay zijn er nog vele andere soorten, bijvoorbeeld wanddisplays en vloerdisplays.
De displays zijn te vervaardigen in vrijwel ieder formaat en uit vrijwel ieder materiaal. Daarnaast zijn ze uit te breiden met speciale effecten als (led)verlichting, bewegende delen en drukwerk. Wij bieden daarbij een enorme keuze in kunststof en plexiglas displays. Vraag ons gerust om meer informatie!

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string JSmiOB to the field below: