Vitrine met spiegelbodemplaat voor speciaal fotoboek

Tussen het vuilnis van de gemeente Amsterdam heeft het Jordaanmuseum een rijke vondst gedaan: een fotoboek met foto's van rond 1910. De foto's zijn gemaakt in de Jordaan en gaan over hoe de bouw rond die tijd was. Het zijn foto's van vóór de tijd dat er veel gebouwen werden gesloopt. 

Tentoonstelling

Nu is het boek onderdeel van een soort tentoonstelling waar een aantal winkeliers in de Jordaan aan meewerken. Speciaal daarvoor, maakten wij een vitrine met spiegelbodemplaat. Door de spiegelplaat is ook de bijzondere kaft van het boek zichtbaar. Deze hoeft dan niet uit de vitrine gehaald te worden.

De vitrine met het boek staat in de etalage van de Motormarkt De Jordaan V.O.F, Willemstraat 25 te Amsterdam. 

Vitrine

Een Eiso Bergsma vitrine geeft uw product meerwaarde terwijl het goed wordt beschermd tegen beschadiging en/of diefstal. Tevens kunnen wij de vitrine zo ontwerpen en maken dat de producten juist gemakkelijk uit de vitrine zijn te nemen. De meeste van onze vitrines zijn helder en transparant - gemaakt van acrylaat plexiglas - en kunnen verschillende vormen hebben. Ook hier geldt dat er creatief veel mogelijk is. Vorm, kleur, opdruk, beweging en licht kunnen worden geïntegreerd waardoor de attractieve waarde enorm wordt verhoogd.  

Wij maken onder andere vitrines voor musea en bedrijven, maar ook voor individuele klanten die hun kostbare objecten en kunstwerken willen tentoonstellen en/of beschermen onder een mooie kap.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string qIGOvk to the field below: