Vitrine ter bescherming voor een unieke sculptuur

Een particuliere klant kreeg van een medicijnman een sculptuur als cadeau. Om deze bijzondere sculptuur te beschermen hebben wij een vitrine van plexiglas (PMMA) gemaakt:

De vitrine heeft een ophangsysteem, zodat de sculptuur mooi tentoongesteld kan worden. Het ophangsysteem is achter de sculptuur geplaatst, zodat je hier niets van ziet.

Eiso Bergsma werkt regelmatig samen met musea, kunstenaars en galeries om zogeheten ‘kunstkappen’ te maken. Deze kunstkappen worden gemaakt van plexiglas. Plexiglas kan uitstekend dienen ter bescherming van kunst en andere waardevolle producten. In deze bijzondere sector is perfectie en helderheid van grote betekenis.

Voordelen van plexiglas

Een vitrine van plexiglas beschermt uw waardevolle spullen tegen beschadiging en diefstal. De meeste vitrines worden gemaakt van plexiglas. De voordelen van plexiglas zijn dat het helder en transparant is en makkelijk gevormd kan worden naar de wensen van de klant.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string fGemNL to the field below: