Vitrine van gegoten acrylaat voor Gauthier Oushoorn

Het gebeurt regelmatig dat tevreden klanten ons aanraden bij collega-kunstenaars. Zo ook in dit geval. Kunstenaar Gauthier Oushoorn werd naar ons doorverwezen door een bestaande klant van Eiso Bergsma. Gauthier Oushehooorn is een Belgische kunstenaar die veel exposeert in België en Nederland. 

Vitrines van gegoten acrylaat 

In opdracht van Oushoorn heeft Eiso Bergsma vitrines gemaakt voor de tentoonstelling 'De Afwezigheid van een permantente ik'. De vitrines zijn gemaakt van gegoten acrylaat. Het bijzondere aan deze vitrines is dat ze cilindervormig zijn en opgebouwd uit zes geometrische vormen. Gauthier Oushoorn heeft een diepgaande interesse in de definitie van ruimte. Met zijn kunstwerken probeert hij ruimte te creëren. 

Tentoonstelling

De tentoonstelling is van 8 november 2015 tot 21 februari 2016 te zien in Le Grand-Hornu: een historisch industrieel mijnbouwcomplex in het Belgische dorp Hornu. Meer informatie over onze projecten vindt u hier.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string 4lCVK7 to the field below: