Vitrine van plexiglas voor beurs in Parijs

Voor de 41ste keer werd op 8 tot 12 februari in Parijs de beurs "Retromobile" gehouden. De beurs is een jaarlijkse klassieke autoshow en vindt plaats op de Paris Expo Porte de Versailles. Retromobile biedt de mogelijkheid tot het kopen van oldtimers, maar ook tot het bezichtigen van auto's en motorvoertuigenkunst. Zo presenteerde edelsmit Marcel Schoen zijn eindexamenstuk op deze beurs: een indrukwekkende zilveren Manx model motor. 

Vitrine van helder plexiglas

Om de motor op een mooie manier tentoon te stellen tijdens deze beurs, vroeg Marcel aan ons om een vitrine te maken. Van transparant en helder plexiglas maakten wij een vitrine op maat. Eiso Bergsma maakt regelmatig vitrines voor musea en andere grote instellingen, maar ook voor particuliere klanten zoals Marcel maken wij graag een mooie kap. 

Succes

De beurs was voor Marcel een groot succes. "Ik heb veel nieuwe contacten opgedaan en mijn naamsbekendheid vergroot. Een aantal mensen hebben gelijk een bestelling geplaatst voor sieraden. Een Amerikaan wil zelfs een opdracht plaatsen voor een zilveren motorfiets!". Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier.

Ik wil meer informatie.

Wil je meer informatie? Stel gerust je vraag, dan zullen wij hem zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Please copy the string QCjzt3 to the field below: