Vitrine voor presentatie City Cufflinks

Het interessante van het maken van onder andere vitrines is dat we in feite altijd bezig zijn met het mooi presenteren van een product. En dat er veel mooie producten in ons land zijn, werd ons meer eens te meer duidelijk bij dit afgeronde project.

New Design Associate ontwerpt, ontwikkelt en vermaakt best-in-class design producten, waaronder “City Cufflinks”: Manchetknopen in de vorm van de Amsterdamse grachten.

Voor de presentatie van de City Cufflinks, maakten wij een vitrine. Deze staat nu in Hotel The Dylan aan de Keizersgracht te Amsterdam:

De sokkel waar de vitrine op staat, bestond al. Het neerzetten van de vitrine geeft het product meerwaarde, terwijl het goed wordt beschermd tegen beschadiging en/of diefstal.

Bekijk hier het promotiefilmpje van de Cufflinks:

Glasheldere vitrine 

De vitrines die wij maken zijn glashelder en stofvrij. Dit doen wij onder meer voor musea en andere grote instellingen en bedrijven, maar ook voor individuele klanten die hun kostbare objecten en kunstwerken willen tentoonstellen en/of beschermen.

De meeste van onze vitrines zijn helder en transparant - gemaakt van acrylaat plexiglas - en kunnen verschillende vormen hebben. Ook hier geldt dat er creatief veel mogelijk is. Vorm, kleur, opdruk, beweging en licht kunnen worden geïntegreerd waardoor de attractieve waarde enorm wordt verhoogd.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string OZ7LAy to the field below: