Voetmeter in een nieuw jasje

Bijna niets groeit zo snel als kindervoeten, daarom is de meetlat een belangrijk hulpmiddel om de schoenmaat van kinderen te bepalen. Veel schoenwinkels gebruiken deze meetlatten al 10 tot 20 jaar. ANWR-GARANT kreeg meerdere keren de vraag van winkeliers om de voetmeter in een nieuw jasje te steken. ANWR-GARANT is de grootste Europese centrale betalingsorganisatie voor de (gespecialiseerde) schoenvakhandel. In samenwerking met hen en schoenenexpert Piedro ontwikkelden wij een gebruiksvriendelijke en betrouwbare voetmeter. 

Freesmachine

De voetmeters zijn gemaakt met behulp van een freesmachine. Deze machine heeft als voordeel dat het meer en andere soorten materialen kan bewerken dan onze lasermachines. De voetmeters zijn gemaakt van PMMA. Daarnaast werkt een freesmachine uitstekend voor het graveren van letters en logo's. De voetmeters zijn ook voorzien van de logo's van Piedro en ANWR-GARANT.

Projecten

De vernieuwde meetlat meet ook de balomvang van de voet om zo de juiste schoenmaat te kunnen berekenen. Benieuwd naar onze andere projecten? Je vindt hier meer informatie. 

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string 0QJ8aE to the field below: