Woonaccessoires op maat van plexiglas

Wie denkt aan woonaccessoires, denkt niet per definitie gelijk aan plexiglas. Maar wist u dat wij ook plexiglas woonaccessoires produceren? Naast ons uitgebreide assortiment, maken wij ook woonaccessoires op maat. We kunnen reeds gemaakte ontwerpen verwezenlijken, maar natuurlijk ook in overleg met de klant een ontwerp maken. 

Kruidrek op maat van plexiglas

Deze laatste optie heeft recent weer tot een positief afgerond project geleid. Een particulier had thuis een houten kruidenrek staan, welke niet helemaal van deze tijd meer was. Ze besloot daarom op zoek te gaan naar een meer modern rek waar de kruidenpotten mooi in konden staan.

Woonaccessoires

Gezien het feit dat de kruidenpotten erfstukken zijn, verdienen zij een mooie plek. Zodoende kwam de particulier uit bij Eiso Bergsma, die in overleg uiteraard een mooi kruidenrek van plexiglas kon maken. Door het gebruik van transparant plexiglas (PMMA) valt de aandacht nu op de potten en niet op het rek.

Meer informatie?

Meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem gerust contact met ons op! We voorzien u graag van meer informatie.

Please copy the string jgfqAv to the field below: